Agrimarkt Terneuzen

Kassamedewerker parttime (24-32 uur) voor Terneuzen

Werken bij Agrimarkt!

Agrimarkt is een succesvolle en vooruitstrevende supermarktorganisatie in Zuidwest Nederland. Agrimarkt onderscheidt zich van andere supermarkten door bekwame en vriendelijke medewerkers, een groot en verrassend assortiment, mooie streekproducten, een hoge kwaliteit in vers en uiterst scherpe prijzen. Klanten kunnen er altijd gratis parkeren en bij een aantal winkels is tevens een Agrisneltank benzinestation.

In Agrimarkt Terneuzen hebben wij een vacature, wij zoeken een:

Kassamedewerker (m/v) parttime 24-32 uur / 4 tot 5 dagen per week

Op de afdeling Kassa-service zorgen we ervoor dat elke klant tevreden onze winkel verlaat. We rekenen artikelen correct af en hebben persoonlijk contact met onze klanten. Bij de service balie verkopen we allerlei artikelen waaronder tabak, loterijartikelen, snijbloemen, kamerplanten en slijterij artikelen.

Agrimarkt medewerkers zijn trots. Trots op de producten die ze verkopen, trots op de service die ze verlenen en trots op de prestaties die ze leveren. Ook zijn ze enthousiast en open, nauwkeurig, flexibel, ambitieus, gestructureerd en steeds op zoek naar mogelijkheden de klant te verrassen met een stralende winkel, bijzondere producten of een extra glimlach.

Als medewerker op deze afdeling ben je klantgericht, nauwkeurig en accuraat, een teamspeler en iemand met oog voor detail.

Verder ben je een enthousiaste teamspeler en ben toon je flexibiliteit, ook als het gaat om je inzetbaarheid.

De werkzaamheden vinden op verschillende momenten overdag en in de week plaats en ook op zaterdag en zondag. De weekend invulling zal in afwisseling met je collega’s plaats vinden. Je beschikbaarheid per dag kan je op het sollicitatieformulier aangeven.

Meewerken in zo’n team?

Herken jij je in de beschrijving hierboven? Ben je minimaal 17 jaar en wil je na een korte training op de werkplek gaan werken in ons winkelteam? Dan komen we graag met jou in contact!

Wil je aanvullende informatie voordat je solliciteert?

Bel dan de winkelmanager of zijn assistent van de winkel:

Telefoon: 0115 768020

Wat biedt Agrimarkt jou?

Agrimarkt biedt jou een leuke en uitdagende baan in een moderne en dynamische werkomgeving. Je komt te werken in onze nieuwste winkel waar jij je persoonlijk en professioneel verder kan ontwikkelen en je ambities waar kan maken.

De salariëring en de arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao-levensmiddelen. Daarnaast zijn er een aantal prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Referentienummer:
AM-2019001
Regio:
Zeeland
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Avond
Dag
Weekend
Sluitingsdatum:
28-01-2019
Startdatum:
04-01-2019
Locatie:
Agrimarkt Terneuzen
Contactpersonen:
Erik de Bruine
tel.: 0115-768020
Terug naar boven