Agrimarkt supermarkt

Kassamedewerker parttime (8-10 uur) open sollicitatie

Werken bij Agrimarkt!

Agrimarkt is een succesvolle en vooruitstrevende supermarktorganisatie in Zuidwest Nederland. Agrimarkt onderscheidt zich van andere supermarkten door bekwame en vriendelijke medewerkers, een groot en verrassend assortiment, mooie streekproducten, een hoge kwaliteit in vers en uiterst scherpe prijzen. Klanten kunnen er altijd gratis parkeren en bij een aantal winkels is tevens een Agrisneltank benzinestation.

Voor onze Agrimarkt winkels hebben wij op sommige momenten ruimte voor:

Kassa medewerkers; parttime 6-10 uur per week (m/v)

Kassa-service

Op de afdeling Kassa-service zorgen we ervoor dat elke klant tevreden onze winkel verlaat. We rekenen artikelen correct af en hebben persoonlijk contact met onze klanten. Bij de service balie verkopen we allerlei artikelen waaronder tabak, loterijartikelen, snijbloemen, kamerplanten en slijterij artikelen.

 

Agrimarkt medewerkers zijn trots. Trots op de producten die ze verkopen, trots op de service die ze verlenen en trots op de prestaties die ze leveren. Ook zijn ze enthousiast en open, nauwkeurig, flexibel, ambitieus, gestructureerd en steeds op zoek naar mogelijkheden de klant te verrassen met een stralende winkel, bijzondere producten of een extra glimlach.

Als medewerker op deze afdeling ben je klantgericht, nauwkeurig en accuraat, een teamspeler en iemand met oog voor detail.

De werkzaamheden vinden op verschillende momenten in de week plaats. Je beschikbaarheid per dag kan je op het sollicitatieformulier aangeven. Op dit formulier kan je ook de winkel aangeven waar je wilt werken.

Meewerken in zo’n team?

Herken jij je in de beschrijving hierboven? Ben je minimaal 15 jaar en denk je na een korte training op de werkplek te kunnen komen erken in ons winkelteam? Dan komen we graag met jou in contact!  Meld je aan voor de vulploegpool. Als er binnenkort een vacature ontstaat, nemen we eerst met de kandidaten contact op uit deze pool.

Wat biedt Agrimarkt jou?

Agrimarkt biedt jou een leuke baan in een moderne werkomgeving. De salariëring en de arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO levensmiddelen. Daarnaast zijn er een aantal prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Afdrukken Kies a.u.b. een afdeling in het menu aan de rechterzijde.
Referentienummer:
AM-2018006
Regio:
Noord-Brabant
Zuid-Holland
Zeeland
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Avond
Dag
Weekend
Sluitingsdatum:
01-03-2019
Startdatum:
30-03-2018
Locatie:
diverse winkels
Terug naar boven