Agrimarkt supermarkt

Vulploegmedewerker parttime (8-10 uur) open sollicitatie

Werken bij Agrimarkt!

Agrimarkt is een succesvolle en vooruitstrevende supermarktorganisatie in Zuidwest Nederland. Agrimarkt onderscheidt zich van andere supermarkten door bekwame en vriendelijke medewerkers, een groot en verrassend assortiment, mooie streekproducten, een hoge kwaliteit in vers en uiterst scherpe prijzen. Klanten kunnen er altijd gratis parkeren en bij een aantal winkels is tevens een Agrisneltank benzinestation.

Voor onze Agrimarkt winkels hebben wij op sommige momenten ruimte voor:

Vulploegmedewerkers; parttime 8-10 uur per week (m/v)

Kruidenierswaren

Op de afdeling kruidenierswaren zorgen we ervoor we alle houdbare artikelen op het juiste moment op de juiste wijze voor de klanten beschikbaar hebben. Het beheren van een groot assortiment, inclusief non-food doen we bij Agrimarkt met een automatisch voorraad systeem in combinatie met strakke processen voor het vullen.

Als vulploegmedewerker bij Agrimarkt vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Je doet dit samen met een team. Zo help je elkaar en ziet de winkel er elke dag er weer perfect uit.


Werken bij Agrimarkt is werken met een gedreven groep collega’s die dagelijks een topprestatie willen neerzetten. Dit gebeurt vanuit drie winkelteams: Kassa/Service, Vers en Kruidenierswaren die nauw samenwerken.

Agrimarkt medewerkers zijn trots. Trots op de producten die ze verkopen, trots op de service die ze verlenen en trots op de prestaties die ze leveren. Ook zijn ze enthousiast en open, nauwkeurig, flexibel, ambitieus, gestructureerd en steeds op zoek naar mogelijkheden de klant te verrassen met een stralende winkel, bijzondere producten of een extra glimlach.

Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten tevreden te houden.

De vulwerkzaamheden vinden op verschillende momenten in de week plaats. Je beschikbaarheid per dag kan je op het sollicitatieformulier aangeven. Op dit formulier kan je ook de winkel aangeven waar je wilt werken.

Meewerken in zo’n team?

Herken jij je in de beschrijving hierboven? Ben je minimaal 15 jaar en denk je na een korte training op de werkplek te kunnen komen erken in ons winkelteam? Dan komen we graag met jou in contact!  Meld je aan voor de vulploegpool. Als er binnenkort een vacature ontstaat, nemen we eerst met de kandidaten contact op uit deze pool.

 

Wat biedt Agrimarkt jou?

Agrimarkt biedt jou een leuke baan in een moderne werkomgeving. De salariëring en de arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO levensmiddelen. Daarnaast zijn er een aantal prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Afdrukken Kies a.u.b. een afdeling in het menu aan de rechterzijde.
Referentienummer:
AM-2018005
Regio:
Noord-Brabant
Zuid-Holland
Zeeland
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Avond
Dag
Weekend
Sluitingsdatum:
01-03-2019
Startdatum:
30-03-2018
Locatie:
diverse winkels
Terug naar boven